Masroig Ferest
Over de Wijn Masroig werd al in 1917 opgericht. Ze hebben veel invloed in de regio en zijn innovatief. Nieuwe technieken, in combinatie met traditionele
Over de Wijn Masroig werd al in 1917 opgericht. Ze hebben veel invloed in de regio en zijn innovatief. Nieuwe technieken, in combinatie met traditionele
Over de Wijn De broers Hans Michael en Andreas Nittnaus runnen het bedrijf sinds 2019 met de steun van hun ouders Hans & Christine. Pinot
Over de Wijn Een gezamenlijk project van Rita Marquès en Marc Kent (Boekenhoutskloof, Zuid-Afrika). Lang gezocht naar een project in de Douro, wat voornamelijk Port-gebied
Over de Wijn In het warmere seizoen eten we vaak lichter. Minder vlees, meer groenten en vis. Zelf ben ik gek op Schaal -en schelpdieren.
Over de Wijn Fijne zomerse aperitief wijnen zijn er genoeg, maar je komt toch vaak in dezelfde hoek uit. Pinot Grigio, Sauvignon of Verdejo. Lekker,
Over de Wijn Tikje troebel? Komt door de Méthode Ancestrale die ze gebruiken om Pet-nat te maken. Pet-nat is een afkorting van Pétillant naturel, wat wil
< 18 jaar, deze website is niet voor jouw bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol